• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Vami Cafe | Вами Кафе

Vami Cafe | Вами Кафе

Место осмислено, остварено да овозможи пријатна атмоствера. Место кое е во централниот проток на случувања. Место кое гради култура за сите урбани луѓе.

Работно време

Пон. - Нед.: 08:00 - 21:00

Контакт

Тел.: 032 / 399 - 965   Click to Call!